úterý 20. prosince 2016

Band-in-a-Box verze 2017 nyní bez dopravy stačí stáhnout pod stromeček

Vážení uživatelé BIAB a zájemci o program,

Po včerejší konzultaci se zastoupením PG Music, Inc  Kanada, se mi podařilo pro tyto Vánoce a možná i do budoucna zajistit, že při nákupu produktů Band-in-a-Box verze 2017 pro Windows se nebude muset platit drahá námořní a letecká doprava, tedy že bude možno po objednání a zaplacení přímo stáhnout licenci z odkazu který pro zakoupenou licenci vystaví PG Music, na svém serveru a kupujícímu zašle odkaz. Toto může být provedeno prostřednictvím našeho českého zastoupení.

Důvodem je že běžní doposud používaní přepravci požadují za tyto malé lodní zásilky částku 50 USD na balíček (loni "jen" 35 USD). Součástí instalačního balíčku je kompletní dokumentace v PDF a licenční ujednání na konkrétního koncového uživatele.

To je v tomto roce v podstatě další zajímavý důvod k zakoupení Band-in-a-Box 2017 v ČR, kdy cena je již jen ovlivněna  kurzem EUR/CZK a DPH pro neplátce.  Pokud yb si koncový zákazník z rychlostních důvodů nemohl dovolit sám stáhnout balíček. Můžu po stažení zakoupit dostatečně kvalitní USB disk a poslat instalační soubory v ČR a SR takto

Lazníky 20.12.2016

                                      s pozdravem Ing. Karel Jačko tel.: +420 602 561 567 mail: karel.jacko@gmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat