sobota 14. ledna 2017

PG Music Multimedia pro Kytaru

Série Video Guitar Lessons 

České zastoupení PG Music: Všechny tyto tituly je možno zakoupit v CZK prostřednictvím našeho zastoupení, včetně zaškolení do používání a samozřejmou součinnost při studiu při komplikacích a anglickým jazykem. Pro objednání kontaktujte autora článku Karla Jačko


Multimediální série Video Guitar Lessons (dále jen VLG) je zařazen u PG Music, Inc. do série  "PLAY LIKE THE PROS!" tedy "HRAJTE  jako PROFESIONÁLOVÉ".  


Každá část obsahuje hodiny instruktážních video lekcí od mistrů hry na kytaru. Tyto lekce tak jak jste zvyklý z ostatních produktů PG Music mají navíc zobrazen vizualizovaný hmatník kytary s přesnými zobrazení prstokladu v čase přehrávání skladby. Rovněž jsou součástí zobrazení kompletní transkripce všech skladeb v podobě notového záznamu pro kytaru a tabulatury. 
Objednací kód VGLJG1 - VGLJG2:       Cena je 29 USD/za jednu část

Video Guitar Lessons: Essentials Jazz Guitar 

Tato kolekce ze série Video Guitar Lessons zařazené do kategorie  "PLAY LIKE THE PROS!" Obsahuje hodiny jazzové kytary s profesionálním studiovým hráčem z okruhu tvůrců PG Music Olivera Gannona. Obsahuje stejně jako většina ostatních titulů: video-lekce, on-line hmatník kytary, transkripce v notách a tabulaturách s možností tisku, speciální riffy, skladby, tipy, techniky a návody hry jazzu na kytaru. Tedy vše co potřebujete, aby jste hráli  jako profesionálové!

Obsahuje 3 tituly:
  • Essential Jazz Guitar Volume 1: 101 Frází "High Doprovody" Phrases
  • Essential Jazz Guitar Volume 2: 101 Frází "Low Doprovody" Phrases
  • Essential Jazz Guitar Volume 3: 20 Skladeb (Comping)

Video Guitar Lessons: Essential Blues Guitar Volume 1& 2

I tato kolekce ze série Video Guitar Lessons je zařazené do kategorie  "PLAY LIKE THE PROS!" a obsahuje hodiny videonahrávek bluesového a studiového kytaristy Danny Casavanta. Obsahuje stejně jako většina ostatních titulů: video-lekce, on-line hmatník kytary, transkripce v notách a tabulaturách s možností tisku, speciální riffy, skladby, tipy, techniky a návody hry jazzu na kytaru. Tedy vše co potřebujete, aby jste hráli  jako profesionálové!

Obsahuje
  • Essential Blues Guitar Volume 1: 101 Bluesových Riffů (licků a postupů)
  • Essential Blues Guitar Volume 2: 20 4-5. minutových Bluesových skladeb

Video Guitar Lessons: Essential Rock Guitar

Další titul kolekce ze série Video Guitar Lessons je zařazené do kategorie  "PLAY LIKE THE PROS!" a obsahuje hodiny videonahrávek  Rockové kytary s mistrem Harris Van Berkelem. Obsahuje stejně jako většina ostatních titulů: video-lekce, on-line hmatník kytary, transkripce v notách a tabulaturách s možností tisku, speciální riffy, skladby, tipy, techniky a návody hry jazzu na kytaru. Tedy vše co potřebujete, aby jste hráli  jako profesionálové!
  • Essential Rock Guitar Volume 1: 101 Riffů
  • Essential Rock Guitar Volume 2: 20 Rockových skladeb

Série GuitarStar 

Naučte se hrát vražedná kytarová sóla, s rytmickou sekci, která Vás bude spolehlivě doprovázet. Série obsahuje:
  • GuitarStar Volume 1: Rockin' Riffs  (39 USD)
  • GuitarStar Volume 2: Rockin' Riffs pro Začátečníky (39 USD)
  • GuitarStar: Brent Mason Country (49 USD)

GuitarStar Volume 1: Rockin' Riffs (39 USD)

GuitarStar Volume 1: Rockin 'Riffs je nový zábavný způsob, jak se stát hvězdou rockové kytary v pohodlí svého domova. 

Pouhým stisknutím různé tónin na klávesnici počítače, si můžete zahrát jedinečná a zabijácká kytarová sóla s kompletní Rockovou rytmickou sekcí, která vás doprovází. Ale tím zábava nekončí; 

GuitarStar Volume 1: Rockin 'Riffs Vás rovněž naučí, jak hrát ty správné Rockové kytarové riffy. Zatímco hudba hraje, každá nota se zobrazuje v notaci, kytarových značkách, tabulaturách a na on-line kytarovém hmatníku na obrazovce. Pokud chcete začít hodně rychle tak jsem pro Vás zařadili video tutoriály s profesionálními tipy, které vám přesně napoví, jak se optimálně každý riff hraje.


GuitarStar Volume 2: Rockin' Riffs for the Beginner (39 USD)


GuitarStar Volume 2: Rockin' Riffs pro začátečníky je nový zábavný způsob, jak se stát hvězdou rockové kytary v pohodlí svého domova. Tato aplikace Vás může v minimálním čase naučit hrát jako profesionální rockový kytarista, Zatímco hudba hraje, každá nota se zobrazuje v notaci, kytarových značkách, tabulaturách a na on-line kytarovém hmatníku na obrazovce. Pokud chcete začít hodně rychle tak jsem pro Vás zařadili video tutoriály s profesionálními tipy, které vám přesně napoví, jak se optimálně každý riff hraje. 

Výbava: Tento titul obsahuje celou řadu rytmických sekcí (bicí, basovou kytaru a rytmickou doprovodnou kytaru)  groovy, které mohou být přehrávány a spoustu kytarových licků a riffů, které mohou být přehrávány nad rytmickým základem. Vše můžete ovládat z počítačové Qwety klávesnice.  V každém okamžiku můžete přehrávání přerušit a nahlédnout do video návodu, kde Vás autor provede úskalím procvičovaného riffu.

Všechny riffy jsou nahrány v tomto titulu profesionálním rockovým kytaristou Harrisem Van Berkelem

GuitarStar: Brent Mason Country

Poznámka autora: I v u nás je Country desetiletí na vzestupu a tak věřím, že si tento titul najde své adresáty. Vedle toho co nabízí samotný Band-in-a-Box pro tento hudební styl a to včetně Bluegrassu a odnoží směrem k Blues a Rocku, je technika kterou učí a prezentuje Brent Mason ta, za kterou jezdí na bluegrassové dílny zástupy českých a slovenských country kytaristů. Tak si to užijte i z pohodlí domova a opakovaně, jak se Vám zlíbí! Poslechnětě si i ukázku na Youtube  a zapněte si automatické titulky, budete lépe rozumět jeho komentáři:



Nashvillská kytarová legenda se stane Vaším osobním Country kytarovým konzultantem!

GuitarStar: Brent Mason Country je zábavný výukový video program, který Vás naučí hrát správně fantastická kytarová sóla z pohodlí u Vašeho počítače. K tomu máte klasickou hudební notaci, tabulatury, akordové značky a on-line vizualizovaný kytarový hmatník, který Vám ukazuje, která nota se kde právě hraje. Video průvodce Vám popisuje vše, co musíte znát a naučit se Vašim tempem. Podívejte se na video výše a i v angličtině uvidíte co  Vám tento titul může nabídnout.



Naučte se tyto oblíbené Country kytarové techniky:

  • Chicken-pickin’
  • Hammer-ons a Double-stops
  • Pull-offs.
  • Honky-tonk Barroom
  • Counter-rhythm
  • Rockabilly
  • Sestupné Triady
  • ...a další!

BONUSOVÉ VIDEO NAKONEC:

Brent Mason a Guthrie Trapp jammují v Guitar Centru v Nashville, doprovázení Michaelem Rhodesem a Petem Abbottem  13. května 2014. 

Podle Trappa, to bylo poprvé, kdy on a Mason spolu poprvé hráli, ačkoli oba jsou aktivní kytaristé a jejich cesty zkříží po celou dobu. Historická akce! 

Akce byla uvedení produktů D'Addario na trh v Guitar Centru.



Žádné komentáře:

Okomentovat