pátek 6. ledna 2017

Představujeme Reflector 2 1 část

REFLECTOR 2

Zdroj: http://www.airsquirrels.com/cs/reflector/
Reflector je bezdrátový streamovací přijímač, který funguje skvěle na Android a Apple zařízeních. Zrcadlete obrazovku svého mobilního zařízení na váš počítač bez drátů nebo komplikovaných nastavení. Hrajte hry, sledujte filmy, zkoušejte aplikace z dlaně vaší ruky. Dokonce můžete odeslat vaše obrazovky přímo na YouTube pro ostatní. Vše, co děláte na vašem mobilním zařízení, může být bezdrátově odesláno na Reflector!
Vše je dobře popsáno přímo na stránkách viz odkaz v záhlaví dokonce v češtině. Osobně používám pro vytváření instruktážních videí z iPAD a mobilu SAMSUNG pro školení a on-line webináře.

Cena: 14,99 €
Jačko: Tuto aplikaci používám již více jak rok a dnes při  spouštění byla oznámena nová verze 2.6.1, kterou Vám pro práci s hudebním software trochu přiblížím. Ale v zásadě je vhodná pro výuku jakéhokoliv software nebo aplikací pro mobilní zařízení a jejich zobrazení na PC, MAC, připojeném projektoru, Youtube nebo televizi.

Version 2.6.1 - Release Notes

Nov 23, 2016

  • Resolved a crash on 32-bit Windows devices

Version 2.6 - Release Notes

Nov 17, 2016

For this release, we took everything apart, gave it a good polish and tune up, and then put it all back together. The results are stability and performance improvements in just about every corner of Reflector 2!

  • Reflector 2 now uses far less memory when mirroring and recording
  • Added legacy renderer setting for users that experience a black screen when mirroring
  • Improved reliability and performance of YouTube video streaming
  • Improved reliability and stability of iOS 10 connections
  • Reduced CPU utilization when using Reflector Student
  • Numerous bug fixes and performance improvements

As always if you're having issues email us at support@reflectorapp.com and be sure to include information about your setup.


Žádné komentáře:

Okomentovat